Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vaggsång som kom till, då mitt barnbarn låg trött och sluten i min famn...




En liten vaggsång


Mormors lille kille
han är så trött,
blundar med ena ögat

blir då så sömnig,
blundar med det andra

till slut är han så trött
att han somnar i min famn




Fri vers av Rosen VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-07 09:14



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert
2009-09-07

  Ewa-Britt Nilson VIP
Så vackert
en tröst
att bara få
läsa versen
2009-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP