Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi är fulla av fel


Felfritt

 

Om jag var felfri 

eller nästan i alla fall 

hur skulle mitt liv sett ut

skulle allt gått på räls

hade jag lärt mig saker fortare

vore min glädje större vid framgångar

hade gränsposten för förståelse för andra legat längre fram

om jag fick välja...hade väl valet varit enkelt...eller hade det? 

 

 




Fri vers av ~Leonardo~
Läst 283 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-10 21:03



Bookmark and Share


  sotvinge
this makes me smile
2009-08-21

  Ulf Popeno
Det är hemskt att någon uppfann begreppet fel. Säkert en bitter jävel.
2009-08-11

  ~Leonardo~
Parantesen tog jag bort....
2009-08-11

  Epione VIP
Snygg uppställning men jag tycker inte om parantesen, den behövs inte.
Om vi vore felfria hade det inte funnits någon källa till förlåtelse, ur förlåtelsen kommer kärleken att växa, därav är vi inte fullkomliga..tur är väl det.
Utan kärlek inget liv.
Bra ordat
2009-08-11

  Junitvillingen
Vore man felfri så vore man perfekt ju...och det känns enbart skrämmande att tänka på. En värld full av perfekta människor vore rena mardrömmen!! Tack och lov att man har sina fel & brister...att man vågar vara människa!
2009-08-11

  Ranja Bjurman
Om allt hade gått som smort, hade väl ingen utvecklats?
2009-08-10

  Spir@
En kul fundering... Hade de egentligen varit enklare? *ler*
2009-08-10
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~