Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samtal på en perrong

(så kan de gå) 




Möte mellan två

 

 

Du står på en perrong, tätt intill

jag känner dig inte men du har stått

där en bra stund nu

och jag undrar

vem det är du väntar på, är tåget försenat

eller har det åkt ifrån dig, varför står du här!?

Jag säger "jaha" du nickar och tillägger misslynt "joho"

jag säger "sådeså", du " ja just det". 

Ingen av oss säger något mer på en stund.

"jävla tåg" försöker jag trevande....

"vilket tåg"? säger du..jag e kissnödig bara, inte lite heller!

"dasset ligger där borta" jag pekar. 

"skit i det du" sa du.

Jag tröttnade och gick hem.

 

 

 

 

 




Prosa (Novell) av ~Leonardo~
Läst 332 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-08-10 21:40



Bookmark and Share


  Epione VIP
Tonårssnack, typ :)
Kul text
2009-09-09

  sulimaa
Hahahaha vilken härlig liten text om en kort liten stund i livet ...så enkelt och okomplicerat kan det oxå vara :)))
2009-08-13

  Junitvillingen
Kan inte låta bli att dra på smilbanden över "dialogen" som du berättar den från början...dock kunde väl denna "någon" ha tackat för tipset om var dasset ligger - jag förstår att du sket i det och gick hem!!;-))
2009-08-11
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~