Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
processer som leder famåt


Den som växer

 

Kärlek växer ur förlåtelse

hörde jag från en vän.

Ur detta växer en ny sorts livsglädje

denna känsla vill jag försöka behålla,

en värme där kärlek och trygghet kan spira.

Mitt lugn är intakt, och det mjuka sinnelaget.

Jag lever och andas för en ny dag

 

 

 

 

 




Fri vers av ~Leonardo~
Läst 261 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-11 10:45



Bookmark and Share


  sulimaa
Åhh en härligt livsbejakande text som man bli glad av att läsa ...språket är lätt och smeksamt och tryggheten känns i raderna...tilliten till livet har tittat in...toppen!
2009-08-13

  KristinaE
gott att läsa - kärleken är livets väsen! Därtill förlåtelse och försoning.
2009-08-11

  thyra
Det här växer också hos mig. Kärlek verkligen!
2009-08-11
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~