Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu faller regnet

Nu faller regnet
snart mina tårar
Spränger mitt bröst
förlamar mina fingrar
fullkomligt dövar min hjärna
in i minsta skrymsle
förs minnen
om dofter
solnedgångar
fingrar i mina fingrar
ord som skar
och la sig som sockervadd

saknaden finns överallt
Nu faller regnet
snart mina tårar




Fri vers av Karin E
Läst 186 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-11 11:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin E
Karin E