Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är ett rop på frihet..


Sagans alla blå

 

Jag ser sagans alla blå

små fönster öppna sig.

Tittar så ut på den nya världen

som kontrasterar så

mot det instängda rummet.

Ut tränger alla otänkta tankar

i bara farten följer jag med ut i luft-strömmen

och jag känner befrielse när oket faller av.




Fri vers av ~Leonardo~
Läst 289 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-08-11 13:11



Bookmark and Share


  sulimaa
Jag måste säga att det var just det där med sagans alla blå små fönster ...som jag fastnade för oxå...konstigt men i min värld av sagor så är det oftast ett blått sken som lyser i fönstren ....frihetslängtan känns på ett stark sätt i texten som du skrivit ihop med ett skönt flyt...
2009-08-13

  ~Leonardo~
Åtgärdat Epione ;)
2009-08-12

  Epione VIP
Hua mig så hemskt detta diktjag har det.
Sitta inne med ett tungt ok på axlarna..
Nej förlja med denna positiva livsström ut i frihet och ta emot längtan och kärlek,
Fina strofer men vill inte ha kommatecken och bindeord ihop, (efter luftstömmen)
Ut i sagans blå :))
Kanondikt
Du har flyt nu min vän.
2009-08-12

    leelee
Härlig känsla tänker jag!
2009-08-11

  Junitvillingen
Har man länge burit på ett tungt ok så blir känslan bara SÅ skön när man väl gör sig av med det. För övrigt så gillar jag textraderna:

"Jag ser sagans alla blå

små fönster öppna sig"

Jättefint formulerat:-)
2009-08-11
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~