Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
11:e aug


En gång inlåst alltid utlåst

jag går bortåt
solen skiner genom taggtråden



bryr mig inte om alla besprutade gröna jävla
sommarblad som ska vinka farväl i vinden



vinden som injicerar porerna
kyler benen i kroppen
och sakta får mig att tyna bort



när himlen är som blåast, som mest ovetandes
och helt total



då försvinner jag i mig själv.




Fri vers av Robert Gröndahl
Läst 275 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-11 17:24



Bookmark and Share


  peter markurth
jäkligt bra skriven, stark, kan relatera till detta, frågan är? vill man in? detta är poesi.
2009-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Robert Gröndahl
Robert Gröndahl