Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inkapslade i en sjöstjärna i samarbete med Night Soul Woman


Då mitt hjärtat bultar,
nära dig,

vad tänker du på?
Vad har dina rynkor
att förtälja?

Säg mig
Nu i nattens tystnad

Svaren finner du,
i hjärtat om du vågar se,

bortom döden,
in i själen,

förstora ej ett mord,
låt mig vila i din kärlek,

sanningen skådar ju den enda,

du är livet nu,

mörka princessa

Dina ords ansikte
speglar sig på,
det mörka vattnet

du följer vattenringarna
Men jag frågar dig återigen

se mig,
hitta mig,

jag kallar dig
från djupet,

ska du våga

dyka in i det svarta havet
och hitta mig?
Kan du ta risken?

Jag kallar din själ till mig.
Låt mig se din själ.

Sanningen vandrar nu sakta mot ditt hjärta,
dina andetag i natten visar vägen,

känner,
våra själar nu,
de möts,

sluter samman,
känner dina blickar,

längtan,
du glömde ej

mörker,
styr,

jag finner det sanna,
du behöver endast se livet,

noga betraktade jag vår älskog,
glömmer ej,

känner du min saknad,
mina ögon,

tittar djupt i dina,
förråder hemligheter,
uråldriga tecken,

tar ditt hjärta med,
utan din vetskap,

i natten blir du min,
förenade i tiden,

väntar vi,
nu,

på sanningen,

tillsammans




Fri vers av peter markurth
Läst 258 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-08-11 18:15



Bookmark and Share


  * Ammi *
Verkligen snyggt knåpat detta!
din "råa ömhet" blandad med en kvinnas list blir super!!
2009-08-11

  peter markurth
tack själv, det var kul...
2009-08-11

  Night Soul Woman
mmm, det blev bra:) nästa dikt väntar! När? Man vet aldrig . . . :) tack för samarbetet!
2009-08-11

    leelee
Trolsk, mystisk, en uråldrig röst som kallar. Mycket vackert!
2009-08-11

  Sturesdotter
lite väl lång
annars bra
2009-08-11

  Suzy med punkterna
Förtjusande
2009-08-11

  Carola Bouvin
Oj vad fint riktigt vackert, gott samarbete!
2009-08-11
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth