Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är du min

Dina ögon formar ljuset nu,
i mitt hjärta är det natt,

älskar du mig till döden som du sade,
vill du ha allt,

ska vi leva samman nu,
är du min,

tror du på vad jag säger,
vill du detta så kom inatt,

vi ska älska under sanningen,
se varandra stöna utav vällust,

känna din trånga fitta igen,
hålla din själ i mitt hjärta,

flyga bort tillsammans,

är du min?




Fri vers av peter markurth
Läst 203 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-11 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth