Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en sommar som för mig har varit värdefull


DEN HÄR SOMMAREN

Den här sommaren har varit mycket speciell
för mig, den har givit mig lugnet och glädjen
tillbaka

En flytt som gjort mig gott, den har tagit
tid, när sommaren var som varmast, då
började den stora flytten, med möbler och
allt tungt jag packat

Den här sommaren har givit mig distans
till så mycket, den har fått mig att se på
mig själv på ett nytt sätt

Jag behöver inte alltid säga, javisst det är
klart att jag kommer hjälper till

Så känns det inte längre, kanske är jag
egostisk, när jag tänker på mig själv i första
hand, men det har blivit viktigt, mycket viktigt
för mig nu

Jag vill må bra, inte känna tryck från någon
att jag måste göra det och det, ringer det
i telefonen, behöver jag inte svara, kan själv
ringa upp när jag känner för det, ser ju vem
som ringer

Alla dessa försäljare som ringer, fastän jag är
med i NIX, jag har snoppat av dom några gånger
det har inte hjälpt, nu har jag lärt mig deras
telefon nummer, står det privat svara jag, om
jag kan ana vem det är, annars låter jag bli

Nu hoppas jag få fortsätta ta hand om mig själv,
lära mig att det viktigaste är att jag mår bra, då
mår mina nära och kära bra också

Mitt hopp är också, att ryggen ska läka, så jag
orkar och kan gå ut med min kamera som sällskap
fotografera vår vackra natur i alla årstider


anits 20 augusti 2009






Övriga genrer av anits VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-20 13:13



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Det är värdefullt att få läsa detta, om förändringens sommar, där så mycket hände, DIN speciella sommar .....
2009-08-23

  Maria T
Ha det nu riktigt bra
och må så gott.
2009-08-23

    Maria Malm
Det är gott när man upptäckt att man kan sätta gränser och att detta respekteras av andra.
2009-08-22

  Larz Gustafsson VIP
Följ ditt hjärta.
2009-08-20
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP