Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


15kvm

rummet är ljust och gardinerna dansar som strippor
höga på cola



fågeljävlarna kraxar utanför



blunda, tänk på samlag, gör vad fan som helst
för att slippa icke-skeéndet!



på fönsterbläcket står ett glas med en fimp i som verkar
ha drunknat så harmoniskt i det bruna vattnet



molnen ligger utsprutade som en sats över den blåa himlen och andningen
känns som ac:n i något baltiskt barnhem



15kvm




Fri vers av Robert Gröndahl
Läst 250 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-12 18:29



Bookmark and Share


  rundgångbalansochgungning
vad ska jag säga. bra!
2009-08-13

  Baystream
Grymt bra, iLIKE!
2009-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Robert Gröndahl
Robert Gröndahl