Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du var min inatt


Med dig i nattens regn av lycka,
skulle tagit din själ,

svalt en sanning,
penetrerat din blygsel,

ej lämnat din skönhet därhän,
kysst dig, varsamt,

resten blevo lek,
samlagen i natten,

din kropp,
nära huden,

vi fogades samman utav tiden,
du stönade till då du kom,

fyllde en saknad nu,
vi låg,

tittade i varandras ögon,
du log,

tog på din kind,
värmen,

älskade dig hejdlöst,
sanningar föddes,

vi var nu,
förenade i mörkret,

du var min inatt





Fri vers av peter markurth
Läst 171 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-08-12 18:47



Bookmark and Share


  poetryGirl
sex
'ler'
2009-08-12

  Gisela Nordell
oj vilken kärleksdikt!
Hänförande!
"penetrerat din blygsel"
2009-08-12

  Suzy med punkterna
Sanningar föddes....oslagbart
2009-08-12

  blaite
vackert..
2009-08-12

  Baystream
otroligt vacker!! Applåd!
2009-08-12
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth