Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hårdare tag

 

Nu lägger jag min mjukhet i dvala

tar tag i mitt hårda, förkastar min svaghet.


går in i en kamp med mitt jag, cirkulerar runt

som gladiatorn på arenan

där ni i publiken ligger i mitt öga.


jag tänker höja min röst, ge stickande ord, heta 

gjuta dem i er panna, ge av min styrka

spänna den ytterligare 

föra er i en het tango, som över glödande kol.


ja, nu är jag taggad,

för att möta er alla.

 

 




Fri vers av Rosen VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-16 12:13



Bookmark and Share


  AjBi
BRA! :-)
2009-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP