Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvåsamhet


Rubba min tid

kom

ge mig mer

av din


bind hopp

om mina


Bryt upp mitt hjärta

lägg mig

inuti

närmare dig


bär min själ

lätt


För oss

tätt intill

vår vilja

 




Fri vers av Rosen VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-12 21:51



Bookmark and Share


  anits VIP
Underbart vackert, berör.......
2009-08-13

  Mygg
Så nära det går att komma.
Fin bild av två som nästan blir ett.
2009-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP