Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den griper tag

 

Mjukt den landar

stilla

under ögonkast

flirtande

i ett närmande

stunden




Fri vers av Rosen VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-12 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP