Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord, endast ord

 

Radbryt mig

som bara du kan.

Smek varje interpunktion.

Låt ditt typsnitt tala.

Jag ska aldrig mer skrämmas

av skiljetecken.

 

 

 

 




Övriga genrer av Åsa Pyke
Läst 163 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-13 00:08



Bookmark and Share


  etthjärtaäralltidrött
haha så bra!
2009-08-13

  Catharina Edin VIP
ÄLSKAR skiljetecken! Sant!
2009-08-13

  Peter Matsa
Haha, klockren! :)
Du har inte gjort några tabbar vad jag kan se
Ibland gör man ju förstås mindre tabbar
det måste vara mellanslag?
2009-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Pyke
Åsa Pyke