Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tvekan är en lömsk fälla (färdigställd) en historia om en tjej jag kände engång= död nu, jag är 21 år i texten...


The past



Sov i mina tankar utav sanning,
vi delar stolt kanyl i natten,

blod förenas uti saknaden,

två skuggor - jagande vår kärlek - utan minnen - badande i syra,

orena men kära,
känner tyngden av din kärlek då du ser min själ,
glittra i natten,

diamanter i dina ögon,
kysser tankar utan hopp,

ty du har badat i mina drömmar - denna natt mister du tiden,

ty du kunde inte veta att min kärlek var äkta,


jag glömde säga dig detta....




Fri vers av peter markurth
Läst 264 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2009-08-13 13:42



Bookmark and Share


  Lindalou
Oändligt sorgset.
2009-08-13

  stenen/ Yv Ericsson
Så många ord man glömt säga
2009-08-13

  Svartsilver
Hårt. men vackert.
2009-08-13

  flickan i spann
Genuint!
2009-08-13

  Tobias Nilzon
ja, denna gillas!
2009-08-13

  Peter Matsa
Riktigt bra
Snyggt målat med känslor och ord
2009-08-13

  Goodnight
vackert.
2009-08-13
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth