Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppa högt


Det har skett ett ras
Jag ligger i en hålighet
Om jag rör mig
rasar gruset ner
och kväver mig

Jag samlar kraft
och tar ett skutt
tvärs genom allt
Jag flyger till och med
över en godtycklig ribba

Man ropar att det finns
andra som hoppat
mycket högre

Men jag hoppade
ju från en två

meter

djup

grop

!



(men en sådan gren fanns ju inte


förstås)




Övriga genrer av Gunwale VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-13 14:15



Bookmark and Share


  vera gade VIP
-men den finns här bland oss poeter;-)) det högsta skuttet från den djupaste gropen- hur mäter man det i poesin?
2009-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP