Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Själavandring


Åter i köttet

Jag sjunker genom asfalt och jord



ser solen försvinna molnen, träden min grannes äckliga volvo
och allt jag ägde som jag inte ville ha



svarta virrvlar
omsluter det oändliga



vaginor som sjunger sånger i moll,
ölburkar, dagstidningar och taskiga lönebesked



allt far omkring mig, handslag, arbetsintervjuer, människor,
hånleenden, kvidande fyllragg



mörka skratt



hjärtan som trummar takten



vita ögon som skakar i en brinnande svart kropp
som störtdyker medans röken förföljer mig i ljusets hastighet neråt



jag kommer ut ur en blodig öppning skrikandes



ångest



född till världen igen.








Fri vers av Robert Gröndahl
Läst 295 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-13 18:10



Bookmark and Share


  rundgångbalansochgungning
hårt skrivet. Jag älskar det
2009-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Robert Gröndahl
Robert Gröndahl