Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Guldkant

 

Doften av nybakat.

Kuvertbröd med vallmofrön på.

Sirapslimpa full med brödkryddor.

Kall o’boy,

smör

och gräddost.

 

Barnens leenden

under fridfullt mumsande:

dagens belöning.

 

 

 

 




Övriga genrer av Åsa Pyke
Läst 310 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-08-13 20:46



Bookmark and Share


  Catharina Edin
Åh, vad härligt! Får jag komma?
2009-08-14

  Peter Matsa
Myskväll!
2009-08-13

  etthjärtaäralltidrött
å, så gott att läsa :)
2009-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Pyke
Åsa Pyke