Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brännmärkt


Jag vet att du finns där

trots att ingen annan ser

brännmärker du min blick


jag sträcker mina händer

långt utanför

trots jag vet att jag sover

når jag dig i natten

 

jag sjösätter min själ

ror min tanke mot din

ankrar vid din strand i ditt land


snabb puls som

möter lugn

öppen hand som

tar min

tecknar namn i mjuk sand



Jag vet att du finns där

vet att du ser

min rastslöshet och oro

ser min ansträngning att hålla balans

mellan din och min värld




Fri vers av Rosen VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-13 22:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP