Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Galet kär eller har tanten på tåget någonsin varit ung?

Håller om
kysser vilt
Viskar vackert
lovar
Vinkar
Slängkyssar flyger

Tanten på tåget glor
på oss
jag ler brett när jag passerar
Jag kan läsa hennes tankar
för hon måste också ha varit
galet kär
någon gång för hundra år sen




Fri vers av Karin E
Läst 208 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-13 23:23



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Jättehärlig text där slängkyssarna viner i luften och kärleken flödar...jag tror att tanten på tåget önskade att hon vore ung igen...att synen av dig och din vän framkallade ljuva minnen av både glädje & vemod...
2009-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Karin E
Karin E