Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dagar med överraskningar är mycket roliga och omtumlande


EN OMTUMLANDE DAG

I onsdags var en dag, som var omtumlande
och rolig, sådant jag bara drömt om hände

Jag väcktes tidigt på morgonen av att telefonen
ringde, tidigt var det väl kanske inte, men
jag var inte riktigt vaken

Förstod inte först vad det var, men så hörde
jag att det var telefonen som ringde, det var
inte på dörren

Jag svarade, tyckte jag kände igen nummret,
men var för trött för att minnas vems det kunde
vara, när jag lyfte luren hör jag min äldste son
säga, grattis är du hemma ikväll, vi kommer förbi
och dricker kaffe med dig

Så glad jag blev, han kommer alltid i håg mig,
när det är något särskilt, bakat lite har jag
gjort, hade en sådan lust med det en dag

Det var kanske en känsla jag hade inom mig,
när lusten att baka kom, ett kök som det är
lätt att arbeta i, gör att allt går så mycket
bättre och lättare

Jag har en sång som jag tycker så mycket om,
men det är sällan den hörs i radion, har heller
inte hittat den på någon skiva

Så på eftermiddagen fick jag en ingivelse, en
gång till ska jag försöka, få den spelad för mig
i lokalradions önskemusik

Så jag börjar skriva ett mejl, är inte riktigt färdig
med det, då det ringer på dörren, jag går och
öppnar, det är son och sonhustru och Bongo
som kommer

Bongo viftar på svansen och är så glad, jag är
glad att se honom och husse och matte, en hink
med blåbär har dom med sig också, jag blir så
glad

Bongo har på sitt vis hjälpt till att plocka blåbär,
han gillar att rulla sig i dom, så hans vita päls den
visade tydligt, vad han hade gjort på eftermiddagen

Jag går och skickar iväg mitt mejl till lokalradions
önskemusik, mina förhoppningar är inte stora, att
få höra min önskelåt

Dröm om min förvåning, när vi sitter och fikar, så
får jag höra min önskan läsas upp, gissa om jag
blir glad, när så yngste sonen med familj lite senare
ringer på dörren, med stor bukett liljor, då känner
jag mig mycket glad och värdefull

Nu undrar ni säkert vem min favovitsång är och
vilken sångare, som gör mig så glad och tacksam?

Jo , det är Peter Lemarc och hans sång
Marias kyrka


anits 17 augusti 2009










Övriga genrer av anits VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-17 12:51



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Grattis till Dig önskar jag med .....
2009-08-19

    sajo
Vilken underbar dag du haft och att dina barn kom på besök och hälsade på med barnbarn. Grattis till din önskemusik i radion. Lemarc gillar jag med.
2009-08-17

  Larz Gustafsson VIP
Gläder mig med dig!
LeMarc härskar!
2009-08-17

    Ken Cassel
Ja, Peter Lemarc är bra
Det tycker jag också att han är
Och så blir jag glad över att du är glad och mår bra
För här lyser du upp av tacksamhet åt dina nära och kära plus åt låten på radion förståss

Kramar!

Ken
2009-08-17
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP