Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
You'll keep me safe right...


Vad tänkte du?

nej han får inte bita mig nej men sluta snälla nej

du såg mig kände mig backa lägg av en hand runt midjan håret mot min kind viljan i en låda du glänste och jag tänkte att såhär ska det va

men vad tänkte du




Fri vers av DreadHeads
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-13 23:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DreadHeads
DreadHeads