Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En annan typ av papperseld


Papperseld

det brinner pappret brinner i snön som fräser smälter under bläck och skog alla tankar

känslokräk

hostar blod mot det vita (vackert) ingen ingen får veta bara katten inatt och jag sen ska jag gråta sova drömma

minnas en annan typ av papperseld




Fri vers av DreadHeads
Läst 302 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-13 23:50



Bookmark and Share


  Moa Paulsson
oj. dina tre senaste texter -
de rör verkligen vid något i mig,
(kliché),
och får det att skaka -
hjärtat? -
hur som helst;
applåder.
till alla tre.
2009-08-14

  peter markurth VIP
fin
2009-08-13
  > Nästa text
< Föregående

DreadHeads
DreadHeads