Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag väntar på din kärlek


Jag tänker på de fria valet,
begränsningarna,

kan jag välja din kärlek,
vill du se mina tankar,

höra mig smeka din kropp,
känna mina andetag i natten,

kyssa min mun,
fylld av kärlek,

kan du se sanningen jag bär i hjärtat,
jag ville inget illa,

saker hände,
jag var galen,

föddes ej till mördare,
satans opiater,

de tar allt och lämnar dig endast grunden att stå på,
till slut slickar man sitt metadon och låtsas att oskuldsfullhet lever i ett hjärta,

minnen intakta,
jag har bildminne,

ser allt i färg,
det spelas upp,

gång på gång,
alltihop,

de andra vet ej,
vill ej veta,

varför skulle jag då tala,
lever ju med helvetet i själen,

brända tankar,
ingen kärlek,

ty den var av plast,
leker idiot ibland utan att lyckas,

tror jag sätter mig nu,
och väntar,

på din kärlek





Fri vers av peter markurth
Läst 436 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2009-08-14 19:07



Bookmark and Share


  Grubbelmia
Förstår inte alls tjusningen med denna text... för mig verkar den rörig. Men så många andra verkar gilla den. Så - osäker...

Tack och kram.
/Grubbelmia
2009-08-14

  stenen/ Yv Ericsson
Kan inte riktigt bestämma mig för innebörden i vissa meningar.
Som t.ex. -Föddes ej till mördare.
Känns endå befriande, som en bikt,nogrant konstruerad för att passera förlåtelsen.
Sitta ner och vänta på kärlek, känns som det blir en uppföljare.
Bokmärkt!
2009-08-14

  Aquila
Att leva med helvetet i själen och ändå ha hoppet och längtan efter kärlek kvar känns...hoppfullt!!! Innerlig och vacker text!
2009-08-14

  Aciom
UNDERBAR
2009-08-14

  DefusedMadness
Bokmärkt och klar!

Mycket bra :)
2009-08-14

  Suzy med punkterna
Den här kändes............
2009-08-14

  Svartsilver
mycket stark och fin text.
2009-08-14

  Gawain VIP
Ja, starkt som sprit i ett öppet sår ungefär. Snyggt.
2009-08-14
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth