Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack till svartsilver för inspiration (då jag skrivit denna tittade jag mig i speglen! mitt välbekanta ansikte fanns där, tänkte bara, jag är en av de som överlevt, jag har tur, lyckligt lottad, ty livet är allt man har, sedan rökte jag en cigg)


Natten brinner


Doften av en flickas andetag,
natten var en sanning,

denna stank av kvicksilver,
förgiftade,

drömmar,
lögnerna du skrek,

konstanta jävla lögner,
tårarna,

jag är likgiltig,
nattens egna tankar,

besegrar,
sieg heil baby,

vad talar vi om?
förlusten av en kärlek,

de döda orden,
substitut,

din ångest,
gnäller vi igen,

som barn
i helvetet,

ensamna,
famlande,

efter hopp,
kärlek,

kölden,
medens obarmhärtig,

det brinner ju i hjärtat,
hettan,

kväver,
allt,

helvetes skit,
sluta sluddra,

jag vet ej,
vill sova nu,

orka leva i ditt helvete,
ser fan ej smärtan längre,

känner nu,
allt rasar,

det stora,
det som betydde,

oss,
känner vansinnet,

smyga närmare,
natten brinner,

blöder





Fri vers av peter markurth
Läst 213 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2009-08-14 19:39



Bookmark and Share


  flickan i spann
känner kylans vid av natt! gillar denna
2009-08-14

  Sturesdotter
kanske tom dags att fimpa...för att leva livet fullt ut...?
2009-08-14

    Herr Ångest
Det är inte bara natten som brinner, även orden i din text brinner.. av en känsloglöd..

Gillar i synnerhet slutet, det är kanon!
2009-08-14
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth