Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar dig gumman


Hon ville älska,
kärleken,

det rena måste vinna,
ej skiten,

det som stinker,
sörjan ni badar i,

vår kärlek var speciell,
äkta,

de små,
vi såg varandras ögon,

en natt tillsammans,
varje dag,

älska,
ser dig,

nära,
doften,

din själ,
varm,

nära hjärtat,
tar på dig,

vet,
vi borde leva samman,

du älskar ju för satan,
samvetet styr,

hör gråten eka,
röster i natten,

de besudlade,
förstör,

vi gjorde ju allt,
du visste vem jag var,

orkade med,
vansinnet,

klagade ej,
såg dina ögon,

en flickas kärlek,
du var vacker,

söt,
liten,

jag ville bara hålla fast dig förevigt,
du besvarade alla kyssar,

förekom alltid,
gjorde det vi sade,

mördade för min skull,
styckade fan kroppar,

allt,
jag älskar dig gumman,

evigheten





Fri vers av peter markurth
Läst 218 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-08-14 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth