Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ord som skrevs ner på ett block igårkväll....


Ridån gick ner


Idag orkade jag inte mer
Masken föll
Tårarna kom

Det kändes inte bra
Jag var på fel plats
Det var fel tidpunkt

Fick känslan av att jag spelade min roll
på fel sätt
Jag följde inte manus

Ridån gick ner
Tvungen att pausa
En stund för mig själv

Tårar, näsduk och långa, djupa andetag
Ridån kunde gå upp igen
Nya tag och jag klarade av några timmar till

Spelet är slut
Hemma i tryggheten
Masken kastas av

Nu är det tillåtet att släppa loss
Tårarna blir ingredienser och sängen mitt tillhåll
denna tidiga fredagskväll





Fri vers av Gunilla Karlsson
Läst 400 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-15 08:38



Bookmark and Share


  AjBi
Rakt och ärligt från en sörjande mors hjärta. Tänker på er.
2009-08-18

  poetryGirl
bra dikt
2009-08-15

  peter markurth
bra
2009-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Karlsson
Gunilla Karlsson