Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Motorväg

Vad som kolliderat i min tankebana
har nu rensats ut
för att kunna
ge mera
plats


åt det som komma skall
att köra som en dåre
på min motorväg av ändlösa svar

För nu har svaret uppdagats
och hastighetsskyltar ställts upp
min vandring mot min sista frihet
ska nu utföras
och då inte på min motorväg
utan på allmänhetens

För ett sökande av ett svar
kommer alltid 70000 frågor till
men nu är jag villig att ta risken
för jag vägrar att sitta med samma frågor
livet ut.




Fri vers av Fabiola
Läst 296 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-15 15:00



Bookmark and Share


  Jean-Michel Orblin
Ja men livets motorväg måste nog ha hastighetsskyltar annar går det för snabbt!
2009-10-10

  Sturesdotter
Oj, hur har jag kunnat missa denna text....tur jag såg den NU!

mkt bra!
2009-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Fabiola
Fabiola