Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det känns som om glädjen, aldrig får stanna hos mig


DET HÄNDE I MORSE

Det hände i morse

hörde hur det small till

satt en stund och tänkte

gjorde sedan med mycken möda
allt, som brukar höra morgonen till

efter att ha duschat ätit min frukost,
diskat, kände jag det igen

hur det värkte i ryggen, varje steg
jag tog,skar som knivar, har legat och läst

var så tvungen att gå upp, sittande
på sängkanten, så svårt att resa mig

kom så känslan och tårarna, tänk att
jag inte ska få ha det bra, känna mig
frisk och hel

det har varit så här förr, det har väl
blivit för mycket i och med flytten

tårarna rinner, jag vet inte vad jag ska
ta mig till, det får bli sängen igen, orkar
inte vara uppe, värken tar all min kraft


anits 16 augusti 2009




Övriga genrer av anits VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-16 14:43



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Mina tankar är förstås hos Dig ..... krya på Dig, och glöm inte att vila .....
2009-08-19

  Eaglemountains VIP
Så mycket som Du varit med om så kanske det är dags att stilla Dig litegrann ..... och bara rå om Dig själv, vila en stund för Du har gjort så mycket själv - burit så mycket ensam, gjort iordning så mycket för att Du ska få ha det bra - men Du måste komma ihåg att stilla Dig - och vila .....
2009-08-19

  Larz Gustafsson VIP
Kanske det kommer efter, efter flyttningen?
Låt oss tro Gud om att det släpper.
2009-08-16

    sunnanvind
Stackare...
2009-08-16

    ej medlem längre
mina tankar är hos dig, krya på dig...
2009-08-16
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP