Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyssen är evig


Solen krossade,
ånger,

de vesäntliga i teserna,
bestod,

evig rökning främjar lyckan,
vi besitter visdom,

eller välstånd,
sak samma,

natten visar sig ej ofta nu,
ser dig sitta ensam och vänta i gryningen,

kysser dig då jag vaknar,
känner dig mellan benen,

blöt,
ställer dig mot väggen,

knullar dig bakifrån,
hårt,

du kvider,
viskade det sensitiva,

efter akten,
då vi låg tillsammans,

i sängen,
höll din kropp nära,

andetagen,
ville ha dig,

evig flicka,
såg kärleken glänsa,

kände din starka vilja,
jag lämnar dig ej,

du är söt,
tycker om ditt ansikte,

närheten,
dina dofter,

de sköna stunderna i solen,
då du ler åt döden,

att knulla dig i natten,
ta på dina läppar,

min hand inne i dig,
du är ju henne jag såg i mina drömmar utan att veta,

ditt mörka hår,
mjukt,

som vinden i natten ger du dina tårar mening,
jag älskar dig,

kyssen,

evig






Fri vers av peter markurth
Läst 229 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-08-16 16:00



Bookmark and Share


  Alexander Gustafsson VIP
Hade jag kunnat skriva så,

kanske jag hade sätt mer av min tjej...
2009-08-17
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth