Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- - - - - - - - -

jag ligger på mage
och räknar prickarna på lakanen
mer än så kommer det inte att bli
om jag inte börjar räkna prickarna
på glaset också




Övriga genrer av räjtch
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-16 17:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

räjtch
räjtch