Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

XXVII

med det rosa stetoskopet
tryckt mot bröstet
sitter jag
stilla, ivrigt
och lyssnar till livet
inuti mitt hjärta
jag hör att jag lever
att jag bankar och slår
isolerad kring min egen rytm
skapar jag trygghet




Fri vers av räjtch
Läst 289 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-10 17:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

räjtch
räjtch