Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

178

att allt det jag säger
besvaras
nej nej nej
inombords eller utanför
kanske om jag ger lite mer
men stopp
där tog känslorna slut
och knäna skakar i otakt




Fri vers av räjtch
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-14 20:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

räjtch
räjtch