Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

165

att sakta skjuta det åt sidan
hoppa några steg
i stället för fot framför fot i lugn takt
låta sig styras in i oändligheten
på utandningen pressa molekylerna
samman




Fri vers av räjtch
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-01 11:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

räjtch
räjtch