Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag måste skriva något, komma igång med skrivandet igen. tycka vad ni tycka vill!


störningsmoment

jag saknar dig
min inspiration
kalvögon- jag måste få träffa dig
skam! desperation
fast det är omöjligt just nu
aha konspiration
men du svarar inte helt enkelt
din jävel!
irritation




Fri vers av stuckNReality
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-16 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stuckNReality
stuckNReality