Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den underbara flickan

Vill älska nu,
inatt,

tränga in i dig,
din kärlek,

du stönar,
vi vet båda sanningen,

förälskelse blir kärlek,
ditt mörka hår i natten,

glänser,
du rör min kind,

kysser dig,
somnar sammanslingrade i våra drömmar,

hittat




Fri vers av peter markurth
Läst 219 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-08-16 22:04



Bookmark and Share


  hl
snuskigt, men vackert
2009-08-18

  mare VIP
Fint diktat.....
2009-08-18

  Suzy med punkterna
Hittat är det perfekta slutet
2009-08-17

  Alexander Gustafsson VIP
Jävligt fina rader...
2009-08-17

  blaite
Vackert..
2009-08-16

  poetryGirl
Nu är du där igen...:)
2009-08-16
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth