Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ville inte ut


Pusha på tre





Nio månaders


skvalpande


Sprit i


fostervattnet


Självmordsbenäget


foster lindar


navelsträng


20 varv


runt en


liten hals


blå blå


Tummen i


munnen


Värkar pusha


på tre


Fors


explosion


ut i världen


Handbjudning


hello dad


vitflagg




Övriga genrer av blaite
Läst 571 gånger och applåderad av 33 personer
Utvald text
Publicerad 2009-08-16 22:42



Bookmark and Share


    Char-Lee
åh, jävlar vad bra skrivet, så himla stark.

från början till slut bra läsning!
2009-12-22

  Myself
ja,du blandar både glädje och sorg i nån slags fantastisk röra,jag tycker du skriver jättebra.
2009-11-25

  Cosmic Johanna
Grattis till stjärna,

din dikt är värd det.

Starka bilder och känslor från svåra miljöer

i dina dikter generellt.

applåder för din konst!
2009-10-08

  stenen/ Yv Ericsson
Ett dramatiskt förlopp!
Fostervatten, tjockare en sprit..
Händelserikt
2009-10-08

  glasblåsarblå
jag tycker slutet är väldigt vackert. texten i sig är grym och väldigt speciell. tack för en fin lässtund!
2009-10-07

  Spir@
Grym känsla!
2009-08-20

  Sturesdotter
Här var det en lite annorlunda beskrivning av barnet...
och tja, så ÄR det bra

Bra Mr Blaite
2009-08-20

    Herska
fy fan va strong..
2009-08-18

    ej medlem längre
störtskön.
2009-08-17

  Roula O
starkt och sorgligt...
2009-08-17

  Suzy med punkterna
Känns starkt i magtrakten
2009-08-17

    Tea Alex
Oj oj sorglig. Fin och känslosamt på nåt vis.
2009-08-17

  Miss Mod
Tilltalar mycket.
2009-08-16

  Sanningsägaren VIP
trodde det skulle stå
"brunt barn"
efter vit flagg
2009-08-16

  Lena Krantz VIP
Lysande!

Det här är mycket bra....abrubt som det ska vara!
2009-08-16

    resilient
det här är så bra. Nu har du arbetat vidare på ämnet och den här avskalade, kaxiga tonen gör att varje ord går rakt in i hjärtat!
2009-08-16

  sulimaa
Åhh brutalt från första stund....
2009-08-16
  > Nästa text
< Föregående

blaite
blaite