Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Något jag skrev när jag var ifrån min älskade i många veckor.


doft



Parfymen på det spröda brevpappret kommer aldrig återskapa hur den sitter i min hud. För aortans pulserande frigör alla noterna i parfymen medan det bleka pappret absorberar undertonerna. Du kommer aldrig kunna med dina fingrar leka med mina hårslingor och jag kommer aldrig kunna dra fingertopparna längs utmed din mage om du inte är tillräckligt nära. Prasslet i telefonlinjen dränker våra viskningar och kärleksförklaringarna är svåra att tyda. De korta meningarna i sms:en visar egentligen ingenting, de är bara ord skrivna i T9. Kärlek är svårt att framföra, man måste visa det och för det måste man vara nära. För jag kommer aldrig kunna viska tre ord i ditt öra om jag inte ligger tätt intill dig. Jag kan inte kyssa dig genom datorskärmen eller hålla din hand genom mobilen. Jag saknar dig, kom hit, kom nära. Sov tätt intill mig bara för inatt.




Övriga genrer av FrökenFågelbur
Läst 288 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-16 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FrökenFågelbur
FrökenFågelbur