Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när det är som finast och när det faller.


kärlekens intimaste vrår.


Det var otroligt hur kärlekens allra intimaste vrår.
Kunde framkalla känslor som består.
Finns kvar där inne, dit bara du når.
Hjärtats trängsta utrymmen, värt varenda tår.


–-

I natten smyger det sig fram.
När de ensamma skratten har sinat
Ser jag inte ett leende i mörkret längre.
Du somnar och jag sitter oroligt och tänker
På framtiden vi skulle delat.
Nu vet jag inte längre vart våra vägar delas.




Fri vers av FrökenFågelbur
Läst 261 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-17 00:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FrökenFågelbur
FrökenFågelbur