Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek i andra länder som förföljer dig hem.


Och under oss har vi Europa.


När du väl har det i din hand känns det inte så jäkla speciellt.
Det du trånat efter, sörjt och kommit över bleknar bort mellan tonerna av en sorlig sång. Vackrare kunde inte himlen varit den kvällen planet flög över Europa.

Jag trodde att jag lämnade kvar dig där.
Du var nerstucken i ett litet kuvert som någon postade och nu ligger det i hallen. Det skulle kanske aldrig kommit fram och legat på dörrmattan om brevbäraren gått fel, lämnat det i fel brevlåda.

Jag är så glad att du kom fram. Men det känns som i ett annat liv, i en annan tid. Någonstans mellan planet och himmelen delades tiden av. Känslorna kan överväldiga dig, du kan känna dem olika starkt, ibland försvinner de helt, ibland är känslan det enda du känner.

Mellan regn och kyssar kan allt förändras eller förbli oförändrat. Allt blir bra någon gång. Men om brevbäraren gått vilse mitt ibland all post, hade ditt kärleksbrev aldrig nått mig.




Övriga genrer av FrökenFågelbur
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-17 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FrökenFågelbur
FrökenFågelbur