Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
känslan man får i slutet av augusti.


seperationsångest till sommarens ljumma dagar


När jag är med dig så sprids en behaglig värme i hela kroppen.
Som när vi ligger nära i gräset kysser varandra.
När jag inte är med dig är den borta för då fylls kroppen tomhet, ja ensamt blir det. Och varje avsked ger ett litet jack i själen.
För det känns som vi skiljs åt för en lång stund, kanske sitter seperationsångest kvar i kroppen sen den långa sommaren som sveptes ner i ett stort svart hål och spolades ner i en brunn med regnet.
Jag får panik för jag vill gå genom stan alla sommarnätter, ligga på stranden vareviga soliga dag, ständigt umgås med mina bortresta vänner i parker, men det går inte. Jag får separationsångest till sommaren också, för jag blir arg att man inte kan spara värmen och kärleken i en liten burk med glaslock. Stockholms långa gator är tomma och det känns som vi två och våra skor är ensamma mot den heta asfalten på sommarens sista dagar.




Övriga genrer av FrökenFågelbur
Läst 314 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-17 11:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FrökenFågelbur
FrökenFågelbur