Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan du...


Kan du komma
när jag ropar
så att jag
finner trygghet


Då kan du gå
när jag skriker
så att jag
känner ensamhet...






Fri vers av AjBi
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-17 08:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi