Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tystnaden, verkligheten och tänkandet


Ord är bara luft

de ord du vomerar ur dig genom en trång oral ledning




en rutten stank omsveper rummet medans orden reser
sig som en jättevåg och kastar likgiltiga skuggor över svagt förstånd




den tycks stå stilla en sekund innan den bryts och krossar sig in genom kraniumen i rummet




förgriper sig på psyket som en vardag




alla nickar när dom får höra ord som sagts förut




så länge man låter käften gå med ett leende så kan man säga
till grannen att man våldtagit hans kanin och bli bjuden på kaffe
efteråt




Fri vers av Robert Gröndahl
Läst 300 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-17 14:19



Bookmark and Share


  rundgångbalansochgungning
sjukt va bra du är
2009-08-31

    ej medlem längre
håller med. ord ÄR tomma. att tala kostar inget. man kan klämma ur sig vad fan som helst. säga sånt som man tror människor vill höra. eller säga nåt annat. men det gör man ju sällan. gillar.
2009-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Robert Gröndahl
Robert Gröndahl