Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Webbmani

Jobbar lite för sent,
nu igen.
Borta i huvudet,
och längtar hem,
till kroppen.

Webben är,
min dagliga värld.
Min passion,
och min förbannelse.

Av den får jag,
mitt levebröd,
min inspiration,
och min trötthet.

Det senaste nu,
är sociala medier.
Jag har ett femtiotal,
att lära känna.

Ska rapportera,
i morgon.
Alla vill veta.
Vilka finns det?
Och vad gör alla där?

Digg, Kaboddle, Bebo,
Friendfeed och Delicious.
Var får de alla namn ifrån?
Och alla människor?

Hur hinner de vara med,
och engagera sig,
i dessa virtuella rum?
Har de inga liv?

Undrar om jag fått mejl,
på Poeter.se...
Skynda hem och titta,
kan knappt bärga mig.

Hela dagarna har jag ett
seriöst förhållande med
webben på jobbet.

På eftermiddagen startar,
ytlig webbdans på Facebook.

Väl hemma blir det tryckare,
på Grubbelmia.se och
sedan hångel här på Poeter.
På nätterna älskar jag,
i cyberrymden.

Webbmani...

Har jag inget liv?




Fri vers av Grubbelmia
Läst 305 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-08-17 22:19



Bookmark and Share


  erkki
Bra skrivet! Så utspridd bakgrund som du har borde du låta Per T bjuda dig på en kopp kaffe på något bättre ställe i din närhet. Prata om ditt och datt, ta det lugnt, en kaka till, och bortse från att det enda som män tänker på är sex.
2009-09-23

  Per Teofilusson
Får jag bjuda på en kopp kaffe?
2009-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Grubbelmia
Grubbelmia