Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Huvudet fullt av snigelslem

 

Domnad
hjärna

Intrycksmättad
går i stå
Halkar

på kannibalerna

Det gör bara
festen

större

 

 




Övriga genrer av Åsa Pyke
Läst 161 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-18 12:04



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
ousch, stackare!
2009-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Pyke
Åsa Pyke