Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Barnsligt glad och väldigt liten en vacker kväll


Det finns ett litet jordklot

Det finns ett fönster
Som man kan klättra ut ur

Det finns en gräsmatta
där man kan ligga i mörkret

Det finns ett äppelträd
Som tankarna flödar under

Det finns en himmel
som är svart som avgrunden i Ronja Rövardotter

Det finns miljoner stjärnor
som tindrar så att det sprakar

Det finns ett litet jordklot
Som hela tiden snurrar även om vi glömmer det

Det finns en liten Karin
Som är underbart glad.




Fri vers av Karin E
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-18 18:45



Bookmark and Share


  Sturesdotter
sprudlande och smittande!



välkommen hem
(kanske lite i efterskott, men det var ett tag sen vi hördes)
2009-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Karin E
Karin E