Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

Förgyllda vingar bär din kärlek,
vaken nöd,

natten,
vi ser,

förenas nu,
din kropp,

späd,
du är liten,

nätt,
jag kysser dig,

oändlig längtan

brinner




Fri vers av peter markurth
Läst 221 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-08-18 23:30



Bookmark and Share


  Lindalou
Kärleksfullt
2009-08-19

  mare VIP
Vacker.......
2009-08-19

  poetryGirl
så kan det kännas
2009-08-19
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth