Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade en nerklottrad dikt på en postit-lapp på kylskåpet!


Vegetarisk vardagsgryta med rim, varsågod om du vågar

Till två jag dukar
gör bara som jag brukar
I dessa krisens dagar
många spöken jagar
De jagar musten
och lusten ur
vardagen.

Ät min vegetariska gryta
med den kan jag inte skryta
Drack en alvedon
för förtroendet har börjat
tryta.

Jag kan inte rimma
lika lite som igelkottar
kan simma.

Men jag kan ibland se
vad livet vill ge.




Fri vers av Karin E
Läst 227 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-18 23:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin E
Karin E